Mobilni igre na srečo


Priložnostne igre in mobilni industriji iger na srečo


To je ponovil dovolj pogosto v mnogih prenosnih igralnih okolij lahko v nevarnosti, da postane eden od najpogostejših napačnih predstav v mobilni industriji iger na srečo. Vendar Dejstvo je, da lahko rek “prihodnost prenosnih igralnih laži v priložnostne igre” Zdi se, da se pri tem malo “bližje pregledu. Mobilna igra industrija je dejansko razdeljen po njihovem mnenju te izjave, z nekaterimi prepričanje, da je resnica evangelija in drugi glede nesmiselnosti.


V smislu, izraz “športna”, ko se uporablja za sklicevanje na prenosni igre je malo “meglica in slabo opredeljene https://rootcasino-si.com/. Veliko iger, ki sodijo v to krovni izraz imajo skoraj nič skupnega z drugimi, ne glede na to, da je ponudba razmeroma enostavnih uporabniških vmesnikov in igre na srečo. Nekateri primeri in igralnih žanrov pripisujejo tej kategoriji, kot so spletne igre in obračanje plošč iger, kot Diner Dash, ali celo igre, kot Bejeweled, na primer, v resnici ne ustreza opredelitvi “priložnostne igre” v ožjem pomenu izraz, preprosto zato, ker se jim ni nujno, da morajo biti nizko-tech priložnostne igre sproščajo v 2D in premalo kakršnokoli pripovedi na kakršen koli način. Za boljše ali slabše, kljub temu, da so taki priložnostne igre očitno prišli do mnogih v industriji mobilnih iger. To je podobno pravi, da so vse igre in 3D grafične funkcije in dovolj privlačen za ljudi, da igrajo ure in ure “hardcore iger” opredeliti čas.


Ena druga priljubljena napačno gredo v krogih prenosni igro so priložnostne igre, ki so nastale v DS in Wii. Nič ne bi moglo biti dlje od resnice, in dejstvo je, da je dejansko prišlo do priložnostne igre od zore iger, čeprav seveda so bili imenovani nato arkadnih iger.


Pomembno je, da se spomnite, pa je, da ti prvi arkadne igre niso le streljanja ’em’ em up in battute- ’em up vrste iger. Če ste bili, da se ozremo na nekatere sprošča najbolj priljubljenih arkadna igra časa, kot so Tetris, Mahjong, tenis, gospod storiti, PAC-Man in Ms Pac-Man, je bila njihova glavna pritožba za igralce, da so dovoljene igralcev začeli delati na igro z zelo malo posebnih veščin in zapletenih navodil. V večini primerov, vse to je bilo nekaj kovancev in igralec je bil na poti na kratko in intenzivno počil prijetne igre z zelo preprosto in vizualno privlačno vmesnik.

Leave a Reply